Monday, December 19, 2011

Politik dan Realpolitik

video

Kenapa aku tak embed video ne, sebab sayang nanti kalau akaun youtube yang menayangkan video ini ditutup. Hahahahhahaha... bahan renungan bersama. Bila politik vs mahasiswa dan bila mahasiswa vs politik. Aku tak suka sangat dengan politik ne, cuma bagi aku video ini macam best sangat kalau dijadikan tauladan dan renungan. Lagipun lama dah aku tak fokus nak update blog ini, sibuk dengan persediaan disertasi walaupun cuti sekolah sebulan. Sebulan rasa macam sekejap ja sekarang... tanda dah akhir zaman dan video ne pun aku rasa tanda dah akhir zaman bila manusia susah nak dimengertikan. Entahlah... PRU13.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...